BRANKA GRUJIĆ

OSNIVAČ I KREATIVNI DIREKTOR

Glavnu ideju u osmišljavanju celog koncepta Aqua Termal Club-a, u jednoj rečenici opisuje njegov slogan – Stil je važan. Upravo time smo se vodili u kreiranju strategije i definisanju svih aspekata ovog jedinstvenog projekta, od odabira njegove lokacije, načina korišćenja termomineralnih voda, prostornog planiranja, uređenja enterijera pa sve do pozicioniranja i osmišljavanja samih programa. Želeli smo da pomerimo granice i izuzetno smo ponosni što smo u tome i uspeli. Novi Beograd je dobio moderno dizajniran i funkcionalno jedinstven prostor za sve one koji vode računa o stilu svog života. Kada se osvrnemo i na samu lokaciju, da je ona u okviru šoping mola, jos više možete da sagledate veličinu našeg poduhvata. Sa nama je WEST 65 mall zvanično postao bogatiji za jedinstvenu ponudu, na preko 1.100 m2 površine. U okviru Aqua Termal Club-a nalaze se dva bazena sa temperaturom vode od 30 stepeni, sportska sala namenjena za aerobne aktivnosti, moderne, prostrane svlačionice, kao i kabine sa termomineralnom vodom. Iskustvo boravka u ovom prostoru modernog dizajna, upotpunjuje kafić Biti zdrav sa svojim baštama na otvorenom. Dodatni komfor pruža sama lokacija, WEST 65 mall, od obezbeđenog parkinga do celokupne ponude same šoping destinacije.

SAŠA PLEĆEVIĆ

DIREKTOR

Osnovni program koju nudi Aqua Termal Club je škola plivanja za decu koja ima za cilj da u toplom, bezbednom i zdravom okruženju, upozna decu sa lepotom boravka u vodi i nauči ih svim tehnikama plivanja. Ceo program se odvija u manjim grupama, pod nadzorom trenera koji su stručno obučeni za rad sa najmlađim uzrastom.

U ponudi Aqua Termal Club-a nalaze se i treninzi plivanja za odrasle, bilo da je u pitanju obuka neplivača ili korekcija plivačkih tehnika. U posebnoj sali koja je opremljena najmodernijim rekvizitima za decu, organizovana je Bushido škola.

Tokom letnjeg perioda roditeljima se nudi i usluga celodnevnog boravka za decu uzrasta do 14 godina, a tokom cele godine mogućnost proslave rođendana i drugih bitnih datuma naših članova, kako dece, tako i odraslih.

STIL JE VAŽAN

0 °
TEMP. VODE
0 °
TEMP. VAZDUHA
0 m
DUŽINA BAZENA
0 m
ŠIRINA BAZENA