ŠKOLA PLIVANJA ZA DECU

Škola plivanja u Aqua Termal Clubu namenjena je deci od 4 do 13 godina. Časovi se održavaju dva puta nedeljno po 45 minuta i osmišljeni su tako da deca svakog uzrasta napreduju optimalnom brzinom uz maksimalno prilagođavanje svakom detetu. Grupnim časovima prisustvuje do osamnaestoro dece i shodno tome više trenera koji su obučeni i školovani da se postaraju za sigurnost dece i obezbede što brži napredak. Pri svakom upisu vršimo besplatno testiranje dece na osnovu kog se određuje plivačka grupa koju će dete pohađati i uz svoje vršnjake plivački napredovati.

BABY PROGRAM

Program osmišljen za naše najmlađe. U program se mogu uključiti bebe uzrasta od 40 dana, pa do 4 godine starosti. Čas je osmišljen tako da ste u prvoj polovini slobodni da se igrate sa detetom u vodi i da koristite nešto od mnogobrojnih rekvizita, a u drugoj polovini časa imate vođeni trening sa nekoliko vežbica predviđenih za taj uzrast, kako bi se dete osećalo maksimalno slobodno i prirodno dok je u vodi. Na bazenu su prisutni treneri koji su tu da se postaraju za svačiju bezbednost i da pomognu roditeljima u svakom momentu. Dužina trajanja termina je 45 minuta.

PLIVANJE SA RODITELJIMA

Osmišljeno je kao zabavni i relaksirajuci program za porodice. Na bazenu je prisutan trener koji vodi racuna o vašoj bezbednosti i u skladu sa vašim željama može vam zadati vežbice i dati savet u vezi plivanja. Dužina trajanja termina je 45 minuta.

INDIVIDUALNI ČASOVI ZA DECU

Ukoliko želite da Vaše dete napreduje u što kraćem vremenskom periodu, individualni časovi su pravi izbor. Deca uzrasta već od 3 godine mogu da krenu sa časovima plivanja. Prednost individualnih časova je što se trener u potpunosti može posvetiti detetu i uskladiti sve vežbe tako da se ostvari maksimalni napredak.

INDIVIDUALNI ČASOVI ZA ODRASLE

Individualna obuka plivanja za odrasle je obuka neplivača kroz različite vežbe. Podrazumeva individualan pristup trenara uz apsolutnu pažnju i posvećenost pojedincu. Počinje se vežbama u mestu, zatim vežbama pomoću daske za plivanje i na kraju plivanje bez pomagala. Ovim programom su obuhvaćeni i poluplivači, osobe koje se mogu održavati na vodi ali čije znanje plivanja nema nikakvu tehničku podlogu i osobe koje žele da usavrše plivanje kroz plivačku kondiciju. Cilj je da se po završetku obuke korisnici usmere na aktivnost kroz neki od programa plivanja. Dužina trajanja termina je 45 minuta.

OPORAVAK U VODI

Aqua Termal Club nudi mogućnosti za rehabilitaciju i oporavak nakon operacije ili povrede za sve uzraste. Nudimo mogućnost samostalnog oporavka, sa vašim terapeutom ili našim stručnim trenerima obučenim posebno za takve namene, a sve u cilju da se što pre vratite svakodnevnim aktivnostima.

ŠKOLA VATERPOLA

Aqua Termal Club je idealno mesto ukoliko želite da Vaše dete napravi iskorak i nauči da pliva kao pravi vaterpolista. Nudimo kvalitetnu obuku za decu uzrasta od 7 do 12 godina. Naši iskusni treneri posvećeni su pružanju najboljeg mogućeg treninga svim polaznicima i rade na razvoju fizičke kondicije, snage i brzine. Deca će naučiti osnovne tehnike plivanja i napredne tehnike vaterpola, kao što su dribling, šutiranje, prolaz i taktike igre. Neka vaše dete nauči vaterpolo i razvije svoje plivačke veštine.

MASTERS PLIVANJE ZA ODRASLE

Program – Masters plivanje za odrasle namenjen je onima koji su propustili da nauče da plivaju, žele da unaprede svoju tehniku plivanja, pobede strah i dobiju na samopouzdanju. Ukoliko volite rad u manjim grupama do 10 ljudi, ovaj program je idealan za vas.
Pobedite sebe, izaberite najbolje i zaplivajte sa nama.

PROSLAVA ROĐENDANA

Rođendan je važan dan za svakog od nas. Zato smo se u Aqua Termal Clubu potrudili da napravimo program u kom će svi naši slavljenici uživati u rođendanu za pamćenje. Na raspolaganju su Vam, po Vašem izboru, dva bazena, kafić sa baštama, kao i zatvoren prostor predvidjen za igru , koji ćemo organizovati u skladu sa Vašim željama. Za sve povode, i za sve od 0-100 godina, jedinstven prostor garantuje atmosferu i proslave za pamćenje!

PROSLAVA ROĐENDANA

Rođendan je važan dan za svakog od nas. Zato smo se u Aqua Termal Clubu potrudili da napravimo program u kom će svi naši slavljenici uživati u rođendanu za pamćenje. Na raspolaganju su Vam, po Vašem izboru, dva bazena, kafić sa baštama, kao i zatvoren prostor predvidjen za igru , koji ćemo organizovati u skladu sa Vašim željama. Za sve povode, i za sve od 0-100 godina, jedinstven prostor garantuje atmosferu i proslave za pamćenje!

EDUKATIVNA ŠKOLICA SPORTA

HEJ DRUGARI! DA LI STE ČULI?

Školica sporta Aqua Termal Club namenjena je deci uzrasta od 3 – 12 godina sa podelom na tri uzrasne kategorije:

– 3 – 4 godine
– 5 – 7 godina
– 8 – 12 godina

Dva puta nedeljno u trajanju od:

– 30 minuta za mladji uzrast
– 45 minuta za stariji uzrast

Utorkom i četvrtkom od:

– 17.00 – 17.30h
– 17.30 – 18.15h
– 18.15 – 19.00h

Naši licencirani treneri su tu da kod dece podstaknu:

– razvijanje motoričkih sposobnosti
– psihofizički razvoj
– koordinaciju pokreta
– brzinu
– preciznost

Vaši mališani će se kroz igru upoznati i sa osnovnim elementima košarke, fudbala, rukometa, atletike i odbojke