MARKO JOVIĆ

GLAVNI TRENER

Rođen 26.11.1992. godine. Bivši reprezentativac plivanja, juniorski i seniorski državni prvak u disciplinama 200, 400 kraul, kao i državni rekorder u disciplini 400 m mešovito. Završena visoka sportska i zdravstvena škola, kao i rudarsko – geološki fakultet u Beogradu.

PAVLE PETROVIĆ

TRENER

Bavi se plivanjem 13 godina i bio u juniorskoj reprezentaciji Srbije, preko 300 osvojenih medalja. Studira fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. Aktivno radi kao trener plivanja već 2 godine, u velikom broju plivačkih klubova sa decom različitih uzrasta, pa i sa odraslim ljudima.

JOVANA BOGDANOVIĆ

TRENER

Rođena 10.02.1992. Član plivačke reprezentacije Srbije 2004-2020, državna prvakinja, rekorderka, balkanska prvakinja i učesnica mnogih svetskih i evropskih takmičenja u disciplinama 100 i 200 prsno. Trenersku i plivačku karijeru gradila u Sloveniji, Turskoj i Bugarskoj. Završena visoka sportska i zdravstvena škola kao i poslovna ekonomija na Univerzitetu „Singidunum“.

VLADIMIR ANUŠIĆ

TRENER

Skoro tri decenije, diplomirani profesor fizičke kulture i trener plivanja, Vladimir Anušić je u svetu plivanja i radu sa decom svih uzrasta, počevši od beba, tinejdžera, studenata, vrhunskih plivača, veterana, kao i u radu sa decom sa invaliditetom. Licencirani je trener za aqua fobiju IOA CTA. Od samog osnivanja deo je tima Aqua Termal Club kao ekspert u radu sa bebama. Predavač je na mnogim internacionalnim plivačkim konferencijama.

DAVID MILIVOJEVIĆ

TRENER

Plivačku juniorsku karijeru započeo sa brojnim uspesima na  drzavnom i internacionalnom nivou, seniorsku karijeru nastavlja u istom svetlu. Posle zavrsene Vise trenerske skole posvetio se trenerskom radu sa decom a i odraslima. Rođen 06.11.2003.

STRAHINJA DENIĆ

TRENER

Rođen 13.09.1995. u Beogradu. Bivši profesionalni plivač, višestruki osvajač medalja u juniorskoj kategoriji, kao i višestruki prvak države u Masters plivanju. Ima iskustvo u trenerskom poslu preko 10 godina. Licencirani trener i diplomirani inženjer Elektrotehnike i računarstva – Elektrotehnički fakultet u Beogradu.

MILAN PLANIĆ

TRENER

Rođen u Beogradu 14.05.2002.
Student DIF-a. Počeo sa plivanjem od sedme godine u plivačkom klubu Sigma i trenirao još 10 godina u Partizanu. Veliko plivačko kao i trenersko iskustvo stečeno u pomenutim klubovima.

DUŠAN MILIVOJEVIĆ

TRENER

Plivanjem se bavi od svoje četvrte godine, kao član kluba „11. April“. Osvajač je titule juniorskog državnog prvaka, kao i mnogih drugih medalja na državnim prvenstvima u apsolutnoj i juniorskoj konkurenciji. Poslednjih nekoliko godina plivačke karijere posvetio je trenerskom radu, dok trenutno studira na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

PAVLE PETROVIĆ

TRENER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.